您现在的位置: 成人高考 - 备考 - 高起点 - 英语

2021年成人高考高起点英语基础试题及答案(10)

来源: 中国教育在线     2021年04月02日
单选题

【导语】中国教育在线成人高考频道根据《全国各类成人高等学校招生复习考试大纲》收集整理了2021年成人高考高起点《英语》基础模拟试题以供考生参考,具体如下:

点击查看:2021年成人高考高起点英语模拟试题

2021年成人高考高起点《英语》基础试题及答案(10)

1. Allen _______ any good job since he came to New York City two years ago.

A. hasn't found B. didn‘t find

C. doesn't find D. hadn‘t found

2.“Let me _______ you,”said my boss,“you should call me immediately after you arrive at the airport.”

A. ask B. advise C. remember D. remind

3. The boys spent the whole morning _______ possible answers to the question.

A. discuss B. and discussing

C. discussing D. and discussed

4. This village ______ to be the place in which Ernest Hemingway,one of the greatest American writers,wrote this story.

A. is believing B. is believed

C. believes D. believe

5. It's reported that by the end of last month the sale of the company ______ by 10%.

A. has risen B. had been rising

C. had risen D. has been rising

6.-How _________ will you be able to finish the painting?

-In a couple of hours.

A. soon B. often

C. long D. fast

7. ______ any friends in the city,he felt quite lonely and helpless.

A. No to have B. No having

C. Not to have D. Not having

8. Dr. White was away to the South last month,so he didn't attend the meeting _______ in Beijing.

A. having held B. to hold

C. to be held D. held

9. _______ at his paper over the weekend,Neil didn't finish it.

A. As he worked hard

B. Hard as he worked

C. How he worked hard

D. How hard he worked

10.-Are you satisfied with her work,sir?

-Not at all. It couldn't be any _______.

A. better B. best

C. worse D. worst

成人高考报名有疑问、不知道如何选择主考院校及专业、成考当地政策不了解,点击立即报考咨询》》

热点推荐:

2021年全国成人高考报名时间及报名入口

2021年全国成人高考招生对象及报名条件

2021年全国各省成人高考学费汇总

2021年全国各省成人高考报名流程汇总

点击查看答案参考答案:1. A 2. D 3. C 4. B 5. C 6. A 7. D 8. D 9. B 10. C
你可能感兴趣的试题
2018年成人高考进入备考阶段,小编为大家整理了成人高考高起点英语各类句型的语法精讲,作家平常复习的时候可以多背多记。
2018年成人高考备考进行时,中国教育在线成人高考频道收集整理成人高考高起点英语历年作文范文(12篇),供考生备考复习之用!
#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:19923834968
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博
白小姐精选四肖中一肖707333,白小姐四肖必选期期中脑筋急,刘伯温四肖必选一肖,白小姐精选四肖精选一肖中特,刘伯温期期准精选一肖四不像